۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۵

مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام:

تیم های فوتبال چوار ۶۵ و بهزیستی لرستان به مصاف هم می روند

تیم های فوتبال چوار ۶۵ و بهزیستی لرستان به مصاف هم می روند

ایلام-مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام گفت: تیم های فوتبال چوار ۶۵ و بهزیستی لرستان به مصاف هم می روند.

بهروز حیدرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در ادامه مسابقات فوتبال دسته سه کشور تیم چوار ۶۵ امروز راس ساعت ۱۵ عصر در استادیوم ۱۵ هزار نفری مسابقات خود را با تیم بهزیستی لرستان انجام می دهد.

وی افزود: تیم چوار ۶۵ در گروه ۸ تیمی قرار دارد، بازی اول را برد پشت سر گذاشته، امیدوار هستیم بتوانند به مرحله بعدی صعود پیدا کنند.

حیدرزاده اضافه کرد: تیم چوار ۶۵ در اولین بازی مقابل لردگان پیروز شد که این خود یک امتیاز بسیار خوب برای تیم محسوب می شود، هم اکنون این تیم در بالای جدول قرار دارد ‌و اگر این تیم امروز هم بتوانند بازی امروز را با پیروزی پشت سر بگذارند قطعا در صدر جدول قرار می گیرید.

وی تصریح کرد: این مسابقات به صورت رفت و برگشت برگزار می شود امیدوار هستیم در بازی های بعدی شاهد صعود این تیم به لیگ دسته دو کشور باشیم.

کد مطلب 4424113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha